Veerkragtigheid (resilience) by graad 12-presteerders van ’n histories-benadeelde gemeenskap - Lackay, Uhlan Gie (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MEd)--University of Stellenbosch, 2011.