Swart politieke mobilisasie binne die konteks van nie-gewelddadige strategiee van verandering met spesifieke verwysing na Inkatha Yenkululeko Yesizwe - Marais, Mynhardus Lourens (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.