Swart werkers op die Suid-Afrikaanse goudmyne, 1970-1988 : 'n ontwikkelingsperspektief - Randall, Victor John (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Econ.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.