Taalonderrigbeleid in meertalige lande buite die Republiek van Suid-Afrika - Albertyn, A. J.(Andries Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.