Teologie en politieke bevryding : 'n kritiese evaluasie van D. Solle se poging tot rehabilitasie van die Westers-protestantse tradisie en waardesisteem vanuit 'n hermeneutiek van ervaring - Orsmond, E. C.(Edward Churchill),1958- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.