Verskille in tegnologiese hoe vlak mannekrag : persoonlikheidsverskille, kreatiwiteit, leerstyle, werkbelewing - Bezuidenhout, Martina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1989.