Voorsiening vir die informele sektor in toekomstige stedelike beplanning van dorpe - Terblanche, P. D.(Pieter Daniel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. In Stads-en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.