Voorstelle vir alternatiewe grondgebruik-voorsieningsmeganismes vir skole, met spesifieke verwysing na die situasie op Stellenbosch - Bothma, Adele Margherita (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads-en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.