Waardes en norme : die interaktiewe verband tussen Skrif en samelewing in die pastorale ontwikkeling van gemotiveerde gedrag - Van Zyl, H. C.(Hermias Cornelius),1963- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.