Weefselkultuur- en ander tegnieke vir die moontlike eliminering en indeksering van netelblaarvirus en die geelspikkelveroorsakende viroied by wingerd - Burger, J. G (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.