Beleidsinhoudanalise van behuising in Suid-Afrika (1870-1983) - Meyer, Ivan H.(Ivan Henry),1962- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.