Besluitneming in projekbestuur : met spesifieke verwysing na interne projekte - Hanekom, J. W.(Johannes Willem) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.