Die bestudering van die kinetiese eienskappe van die polimerisasie van 'n aantal vinielesters met behulp van die dak-tegniek - Gous, Catharina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc) -- Stellenbosch University, 1990.