Die bestuurstaak van die skool ten opsigte van leerlinge in sosio-ekonomiese agtergeblewe gemeenskappe - Vlok, A. C.(Arnoldus Christiaan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.