Die gemeenskapingesteldheid van sakeleiers in voedselondernemings as faktor in die uitbouing van 'n bree samewerkingstrategie vir Suid-Afrika - Louw, J. J.(Jacobus Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.