Die geskiedenis van die Afrikaner-Oorlams : met spesifieke verwysing na die lewe van Jager (Christiaan) Afrikaner, 1760-1822 - Stoffberg, Pierre (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1990.