Die geskiedenis van manshokkie op Stellenbosch - Calder, Sherylle Luzanne (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Menslike Bewegingskunde) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.