Die geskiedenis van Port Natal-hawe, 1845-1897 [Microfiche] - Heydenrych, Lucille Jacoba (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Litt. et Phil.) -- Universiteit van Suid-Afrika, 1990.