Die historiese ontwikkeling van die vakbondwese sedert 1973 met spesifieke verwysing na vakbondstrukture, doelwitte, beleid en kollektiewe bedinging - Scholtz, Hendrik Jacobus Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Opsomming in Engels.