Die hoofprefek se persepsie van die bestuursvaardighede van die skoolbestuurspan : 'n loodsondersoek - Nienaber, Anne-Marie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.