Die intelligensie, aanpassing en skoolprestasie van 'n groep st.5- leerlinge in die sekondere skool in Namibie - Grobler, Lourens Abraham (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- Stellenbosch University, 1990.