Die invloed van Abraham Kuyper se kerkbegrip op die ekklesiologiese denke binne die N.G. Kerk : 'n dogmatologiese studie - Heyns, H. S. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1990.