Die invloed van daglengte en temperatuur op die fenologie en ontwikkeling van Medicago spp. - Kotzé, T. N.(Theunis Nicolaas) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.