Die invloed van swart werkers se houding teenoor byvoordele op werkstevredenheid - Jacobs, E. J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Econ.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.