Die kerklike begeleiding van die Afrikanervolk soos wat 'De Burger' dit in sy aanvangsjaar stel - Swart, Josias Servaas Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch Univesity, 1990.