Die ontwikkeling van 'n psigometriese toetsbattery vir die keuring van advertensieverteenwoordigers in 'n Suid-Afrikaanse media-groep - Marais, Adriaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEcon)--Stellenbosch University, 1990.