Die ontwikkeling van 'n vraelys vir die meting van assertiwiteit by netbalspeelsters - Venter, Rachel E.(Rachel Elizabeth) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Menslike Bewegingskunde) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.