Die optimale funksionering van die inspekteur van onderwys as onderwysleier met besondere verwysing na kurrikulumontwikkeling - Fillis, Abraham Graham Edmund (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (MEd) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.