Die veronderstelling en teleurgestelde verwagtinge in die Suid-Afrikaanse kontraktereg - Coetzee, Juana (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (LL. M.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.