Die verskil tussen psigogene en organiese erektiele disfunksie op grond van die evaluering van angs, depressie, disfunksionele gedagtes, huwelikstevredenheid en stres : 'n voorlopige ondersoek - De Villiers, Marina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.