Die voorspelbaarheid van golwe aan die Suid-Afrikaanse kus - Grobbelaar, P. D.(Philippus Daniel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.