Geregtigheid, vryheid en die mens as beeld van God : 'n teologies-etiese studie na die betekenis daarvan vir menseregte - Jones, Chris (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University 1990.