Geskrewetaalmoeilikhede met Afrikaans (eerste taal) by hoerskoolleerlinge : fouteanalise en remedierende strategiee - Menkveld, Hendrikje (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.