Hierargiese en nie-hierargiese trosontledingstegnieke : 'n empiriese vergelyking - Jankowitz, Maria Dorothea (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.