Kuns en moraliteit [Microfiche] : 'n studie van die wysgerige problematiek in verband met die verhouding tussen artistieke skepping en sedelike insig - Hattingh, Johan,1955- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Mikroreproduksie van oorspronklike proefskrif.