Landboutydskrifte as kultuurhistoriese bron : 'n studie van 'Die Landbouweekblad' en die 'Farmer's Weekly' (1945-1961) aan die hand van 'n aantal geselekteerde kultuuraspekte - Moolman, Anna Magdelena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- Stellenbosch University, 1990.