Magmatiese assosiasies en radio-elementgeochemie van geselekteerde Kaapse graniete, met spesiale verwysing na subalkaliese en leukogranietfases - Scheepers, R.(Reyno) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.