n Bedryfsielkundige ondersoek na die invloed van organisasieklimaat op werkstevredenheid in die openbare sektor - Conradie, Francois Wilhelmus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Admin.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.