n Bedryfsielkundige ondersoek na die werksbetrokkenheid en organisasie-betrokkenheid van dubbelloopbaangesin werknemers - Maree, Carla (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Econ.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.