n Biochemiese ondersoek na 'n weerstandsmerker by aartappels teen Fusarium-infeksie - Ries, G. F. de W.(Gabriel Francois de Wet) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.