n Evaluering van landelike gemeenskapsontwikkelingsprojekte in Wes-Kaapland vanuit huishoudkundeperspektief - Van der Merwe, Maria Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.