'n Kritiese evaluering van die huidige stelsel van landboufinansiering in die Republiek van Suid-Afrika - Bosch, Hendrik Lodewicus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.