n Kultuurhistoriese beeld van die Vrystaat in die vroee Brand-era - Badenhorst, Andre Riaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.