n Model om kooperatiewe onderwys in handelswetenskappe aan technikons te implementeer - Tromp, Johannes Adriaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.