n Ondersoek na beplanningsgeorienteerde gerekenariseerde inligtingstelsels by plaaslike owerhede - Van Binsbergen, Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A. in Stads-en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.