'n Ondersoek na die aard van godsdiensbelewing en die opstel van 'n voorlopige vraelys vir die empiriese meting daarvan - Bosman, Johannes Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (MA)--Universiteit van Stellenbosch, 1990.