n Ondersoek na die invloed van enkelgeslag- en koedonderwys op studiegewoontes en -houdings, sosiale verhoudings en sekere persoonlikheidsfaktore by Afrikaanssprekende hoerskoolmeisies - De Villiers, Maria (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.