n Ondersoek na indiensnemingskodes binne die Suid-Afrikaanse arbeidsverhoudingeopset : met spesifieke verwysing na die etiek onderliggend aan die totstandkoming van hierdie kodes - De Swardt, Abraham Esbra (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.