n Organisatories-ekologiese beskouing van die verskynsels groei, verandering en aanpassing by bepaalde owerheidsinstellings - Müller, J. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.