'n Praktykteologiese ondersoek na die daling in lidmaattalle van die Nederduitse Gereformeerde Kerk in die Ring van Parow - Spies, Hendrik Stephanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1990.